Chauffeurs

Onze trouwe groep vrijwillige chauffeurs krijgt regelmatig een grote pluim voor hun rijden, enthousiasme en hun mooie verhalen over Deventer. Het bestuur is dan ook trots op deze vaste groep chauffeurs.

Onze collega worden?

U kunt zich aanmelden bij de secretaris Marianne Stanlein, info@centrumbus.nl of 0570-613543.

Bericht van een trouwe passagier van de Centrumbus

Een mevrouw meldt ons dat zij, door een rugoperatie, één jaar niet meer in de stad is geweest. Zij is slecht ter been en is afhankelijk van vervoer. Tevens wil zij regelmatig er op uit gaan en bij mooi weer winkeltjes bekijken, naar de markt of een terrasje pikken in de Deventer binnenstad. Door de Centrumbus en het gebruik daarvan is zij niet meer afhankelijk en is erg blij dat de Centrumbus er is. Zij maakt daar dan ook met grote regelmaat gebruik van. Met haar dank aan de geweldige chauffeurs en hun hulp !

hop on, hop off
€1
per rit

De route

De Centrumbus brengt u naar bijzondere plekken in de Deventer binnenstad. En via de mooiste route. Zo komt u langs het groene Rijsterborgherpark, gezellige pleisterplaats De Brink, winkelplein Boreel, de fraaie historische Bergkerk en Lebuïnuskerk, het Broederenplein en de Stromarkt.

Route en haltes