Pers

Bent u van de pers en heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Marianne Stanlein, secretaris van Stichting Busdienst Deventer Binnenstad via 0570 613543.

Nieuwe ontwikkelingen

Medio september 2018 gaat Centrumbus elke woensdagmorgen rijden met de bewoners van de zorginstellingen Ludgerus, Humanitas en de Bloemendal naar het Borgelerbad v.v. Dit om ouderen meer te laten bewegen/zwemmen en om het sociale contact te verstevigen.

Stentor Deventer Dagblad

Op 5 januari stond een groot artikel over de Centrumbus in de Stentor Deventer Dagblad en interviews met passagiers en chauffeurs.

Deventer Post

In de Deventer Post stond op 14 februari het stadsgedicht (met foto) over de gele flits door stadsdichter Wibo Kosters en fotograaf Pieter Leeflang.

Stentor Deventer Dagblad

Op 16 februari stond een artikel in de Stentor Deventer Dagblad “waar is het gele busje gebleven ?” Vanwege onderhoud van één van onze busjes werd een reserve bus (vieze groene kleur) ingezet en dat viel natuurlijk meteen op.

Ombudsman Deventer

Op 13 april bezoekt de ombudsman Deventer in een gele Amerikaanse schoolbus en ontmoet onze gele Centrumbus. Vanaf dat moment wordt facebook overstroomd met leuke reacties op de foto, waarbij beide bussen met de neuzen tegen over elkaar staan.

hop on, hop off
€1
per rit

De route

De Centrumbus brengt u naar bijzondere plekken in de Deventer binnenstad. En via de mooiste route. Zo komt u langs het groene Rijsterborgherpark, gezellige pleisterplaats De Brink, winkelplein Boreel, de fraaie historische Bergkerk en Lebuïnuskerk, het Broederenplein en de Stromarkt.

Route en haltes