Sponsoren

AMI Kappers

Met ruim 85 salons in Nederland is er altijd wel een salon bij u in de buurt. Zoekt u een vertrouwde plek, waar u met een goed gevoel in de stoel kunt plaatsnemen ? Onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Met of zonder afspraak, altijd bereikbaar, ook met de Centrumbus!

Soldicoat BV Kunststofvloeren

Soldicoat BV Kunststofvloeren steunt het centrumbusinitiatief met plezier. De Deventer centrumbusjes combineren het nuttige met het aangename. Enerzijds een geweldige (toeristische) rit door de prachtige binnenstad Deventer, anderzijds nuttig voor bijvoorbeeld de dagelijks boodschappen. Door elektrische aandrijving levert de bus ook nog een bijdrage aan een duurzame wereld!

Sponsoren op bus

Mediamarkt Boreel

Met de Centrumbus komt u bijna voor de deur van de Mediamarkt Boreel. U bent van harte welkom.

Jumbo Boreel

Ook bij de Jumbo Boreel komt u met de Centrumbus bijna voor de deur. Al uw boodschappen kunt u daar doen en dan na afloop weer met de Centrumbus naar huis.

Astrid’s wol als eerste "schaap".

Over schapen en wol gesproken, Astrid’s Wol in de Kleine Overstraat 79 te Deventer is tot onze grote vreugde het eerste "schaap" dat over de dam is gekomen. Zij nemen een flink aantal kaartjes van ons af ten behoeve van hun klandizie. Op deze wijze helpt Astrid’s Wol ons enorm en wij zijn haar daarvoor zeer erkentelijk. De winkel is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.45 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Kijk verder op www.astridswol.nl

Matz Carwash BV

Wij ondersteunen dit initiatief omdat wij vinden dat deze "groene" bus een manier is om Deventer positief op de kaart te zetten. Het bieden van een service voor gasten uit andere steden om onze prachtige stad van alle kanten te laten zien. Wij als Matz Carwash hebben duurzaam hoog in het vaandel staan en dragen graag ons steentje bij aan dit prachtige initiatief.

— Martin Kniest

Centrumgarage

Voor ons is het niet meer dan logisch om Centrumbus te steunen. Wij zijn opgericht door de ondernemers van Deventer binnenstad. Samen willen we de binnenstad vitaal houden en daar hoort goede bereikbaarheid bij. Mensen die slecht ter been zijn en met openbaar vervoer aankomen op het station, moeten vanaf daar alsnog naar het centrum lopen. Met de Centrumbus is onze binnenstad weer voor iedereen bereikbaar. Wij dragen graag ons steentje bij aan een gastvrije binnenstad. ’s Avonds wordt de Centrumbus veilig gestald in onze Centrumgarage.

— Thierry van Voorst tot Voorst

Solis

Solis helpt. Omdat u zelf wilt bepalen waar uw leven naar toe gaat. Centrumbus past bij die visie en daarom leveren wij graag onze bijdrage.

— Jan Hoogeveen

Stichting Marktpromotie Deventer

Als markt zijn wij bijzonder blij met de Centrumbus. Het is voor de binnenstad, met name horeca, winkeliers en marktondernemers, zeer belangrijk dat de bezoekers aan de binnenstad deze service wordt geboden. Daarom vinden wij van de Stichting Marktpromotie Deventer dat we dit moeten sponseren.

— Jan Schimmel

Wij dragen Centrumbus een warm hart toe

Hart voor Salland – Rabobank Salland

Ook dit jaar deed Centrumbus weer mee aan Hart voor Salland. Met uw steun en 534 stemmen ontvingen wij 704,88 euro. Iedereen die ons hierbij heeft gesteund van harte bedankt!

Deventer Energie

Deventer Energie is een nieuwe sponsor van de Centrumbus, hetgeen ook duidelijk op de beide Centrumbussen staat vermeld. Als wij niet veranderen, verandert het klimaat. Samen met onze leden en partners, voor en door bewoners en bedrijven, maken wij Deventer duurzamer. Daarom sponsoren wij de Centrumbus.

hop on, hop off
€1
per rit

De route

De Centrumbus brengt u naar bijzondere plekken in de Deventer binnenstad. En via de mooiste route. Zo komt u langs het groene Rijsterborgherpark, gezellige pleisterplaats De Brink, winkelplein Boreel, de fraaie historische Bergkerk en Lebuïnuskerk, het Broederenplein en de Stromarkt.

Route en haltes