Sponsoren van onze Centrumbussen in 2019

Soldicoat BV Kunststofvloeren

Soldicoat BV Kunststofvloeren steunt het centrumbusinitiatief met plezier. De Deventer centrumbusjes combineren het nuttige met het aangename. Enerzijds een geweldige (toeristische) rit door de prachtige binnenstad Deventer, anderzijds nuttig voor bijvoorbeeld de dagelijks boodschappen. Door elektrische aandrijving levert de bus ook nog een bijdrage aan een duurzame wereld!

— Nils Aarnink

Hein van Langen tweewielers

Hein van Langen tweewielers ondersteunen het initiatief van de Centrumbus met trots. Trots op Deventer en de mensen die het allemaal mogelijk maken. Onze toeristen/bezoekers zorgen voor extra inkomsten voor de binnenstad. De toeristen/bezoekers moeten het gevoel krijgen dat ze welkom zijn en in een warme stad verblijven. Helaas kan de Centrumbus niet overal komen en om de toeristen/bezoekers die mogelijkheid wel te bieden, hebben wij diverse fietsen in de verhuur.

— Hein van Langen

Sponsor worden?

Er is op onze nieuwe bussen nog ruimte voor nieuwe sponsoren. Sponsoren die onze Centrumbus willen ondersteunen en zodoende bijdragen tot een beter bereik van de Deventer binnenstad.

Contact opnemen met DesignPartner

Mediamarkt Boreel

Met de Centrumbus komt u bijna voor de deur van de Mediamarkt Boreel. U bent van harte welkom.

— Peter v/d Maagdenberg

Jumbo Boreel

Ook bij de Jumbo Boreel komt u met de Centrumbus bijna voor de deur. Al uw boodschappen kunt u daar doen en dan na afloop weer met de Centrumbus naar huis.

— Jurgen Vosseberg

Matz Carwash BV

Wij ondersteunen dit initiatief omdat wij vinden dat deze "groene" bus een manier is om Deventer positief op de kaart te zetten. Het bieden van een service voor gasten uit andere steden om onze prachtige stad van alle kanten te laten zien. Wij als Matz Carwash hebben duurzaam hoog in het vaandel staan en dragen graag ons steentje bij aan dit prachtige initiatief.

— Martin Kniest

Centrumgarage

Voor ons is het niet meer dan logisch om Centrumbus te steunen. Wij zijn opgericht door de ondernemers van Deventer binnenstad. Samen willen we de binnenstad vitaal houden en daar hoort goede bereikbaarheid bij. Mensen die slecht ter been zijn en met openbaar vervoer aankomen op het station, moeten vanaf daar alsnog naar het centrum lopen. Met de Centrumbus is onze binnenstad weer voor iedereen bereikbaar. Wij dragen graag ons steentje bij aan een gastvrije binnenstad. ’s Avonds wordt de Centrumbus veilig gestald in onze Centrumgarage.

— Thierry van Voorst tot Voorst

Solis

Solis helpt. Omdat u zelf wilt bepalen waar uw leven naar toe gaat. Centrumbus past bij die visie en daarom leveren wij graag onze bijdrage.

— Tineke Spijkers

Wij dragen Centrumbus een warm hart toe

Hart voor Salland – Rabobank Salland

Ook in 2019 zal de Centrumbus weer meedoen aan de actie Hart voor Salland van de Rabobank. U kunt daarvoor aan het eind van dit jaar uw stem op de Centrumbus uitbrengen. Hoe meer stemmen des te meer geld wij krijgen voor onze Centrumbus.

hop on, hop off
€1
per rit

De route

De Centrumbus brengt u naar bijzondere plekken in de Deventer binnenstad. En via de mooiste route. Zo komt u langs het groene Rijsterborgherpark, gezellige pleisterplaats De Brink, winkelplein Boreel, de fraaie historische Bergkerk en Lebuïnuskerk, het Broederenplein en de Stromarkt.

Route en haltes